| Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? | |
|
+7Amela Texy mery94 mawa *marija* * MAJA * Aleksandrica voli Belova 11 posters |
|
Автор | Порака |
---|
* MAJA * Администратор
Број на мислења : 4308 Reputation : 0 Join date : 2009-01-08 Age : 33 Местолокација : MaKeDoNiJa
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Сре Апр 29, 2009 9:51 pm | |
| Stvarno sam htio vidjeti te opet Sa istim smijehom na usnama tvojim. Pricaj o kisi, o bilo cemu, Ne pricaj o sebi, jos toga se bojim. Neka sam proklet ako i danas Postoji nacin da objasnim sebe Ne zelim nista i sve mi se cini Da citav sam zivot volio tebe. | |
|
| |
*marija* Модератор
Број на мислења : 1741 Reputation : 0 Join date : 2009-01-08 Age : 34 Местолокација : znam za jedan grad,zove se Beograd :))
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Чет Апр 30, 2009 2:37 pm | |
| Pozeli srecu drugima kad nemamo je ti i ja i nek se nikom ne desi ono sto je tebi i meni Znam sta je to ponos i znam zasto ga nemam a ne znam i necu saznati da l' cu ikad ikog tako ljubiti... | |
|
| |
Aleksandrica voli Belova Администратор
Број на мислења : 3000 Reputation : 0 Join date : 2009-01-08 Age : 32 Местолокација : srbija
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Саб Мај 09, 2009 3:40 pm | |
| Nauci da se raduvas | |
|
| |
* MAJA * Администратор
Број на мислења : 4308 Reputation : 0 Join date : 2009-01-08 Age : 33 Местолокација : MaKeDoNiJa
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Саб Мај 09, 2009 4:51 pm | |
| a sada idi sto dalje od mene idi ljubi ti, idi ljubi ti nekog ko ce tebe voljeti... bukvalno za denesniov den | |
|
| |
*marija* Модератор
Број на мислења : 1741 Reputation : 0 Join date : 2009-01-08 Age : 34 Местолокација : znam za jedan grad,zove se Beograd :))
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Нед Мај 10, 2009 12:32 am | |
| Hiljadu razloga je dovoljno dobrih da bih mrzela te u ovim nocima bez duse koja place za nama
Hiljadu razloga je ja trazim jedan da bih volela te pa makar bila andjeo sama na stubu srama | |
|
| |
* MAJA * Администратор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Нед Мај 10, 2009 12:59 am | |
| Sam sam i hvata me strah a s neba beli ce prah sakriti tragove sve da ne nadjem te
Neka svi me ostave neka me zaborave sve bih ja to preboleo ali necu nikada sjaj iz tvoga pogleda samo tebe sam voleo | |
|
| |
mery94 Модератор
Број на мислења : 622 Reputation : 0 Join date : 2009-01-16 Age : 30 Местолокација : Sarajevo, BiH
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Нед Мај 10, 2009 12:59 pm | |
| Zar ljubav nisu snovi ? Zar sreca tako boli? Zar ljubav nije za vijek casna riječ.. | |
|
| |
* MAJA * Администратор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Нед Мај 10, 2009 7:52 pm | |
| | |
|
| |
*marija* Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Сре Мај 20, 2009 12:37 am | |
| Daj, ne pitaj bez tebe dani su mi glupavi i prazni daj, ne pitaj jer zivim bez tebe ovaj zivot kao po kazni | |
|
| |
Број на мислења : 3000 Reputation : 0 Join date : 2009-01-08 Age : 32 Местолокација : srbija
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Нед Мај 24, 2009 10:57 pm | |
| Sklanjam te oblake jer suza dosta je srce odustaje al' jos uvek cujem tvoje korake jer nisam ja nisi ni kriv ti sinoc grad reko je nama da krivi smo oboje | |
|
| |
*marija* Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Пон Мај 25, 2009 12:46 am | |
| Jos jedan poljubac za kraj jednom drugom bar to dugujemo jos jedan mali zagrljaj pa onda mozemo da tugujemo
Jos jedan poljubac za kraj pa da se gledamo samo na slici nek ljubav vode zadnji put bivsi ljubavnici.... | |
|
| |
* MAJA * Администратор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Пон Мај 25, 2009 6:28 pm | |
| sonce ne me gree kade zamina ti... sonce ne me gree sonce kade si tii,sam me ostavi nebo ti mi zatvori... | |
|
| |
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Пон Мај 25, 2009 10:59 pm | |
| Tugu meni prepusti stegni srce da ne popusti pre onim sto jos tvoje je jer sto je proeslo proslo je jer kriva sam..... | |
|
| |
mery94 Модератор
Број на мислења : 622 Reputation : 0 Join date : 2009-01-16 Age : 30 Местолокација : Sarajevo, BiH
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Пон Мај 25, 2009 11:20 pm | |
| Sreco, ne krivi me, javi se i ozivi me ne mogu cekati, zbog nas lud sam od ljubavi daj da ti cujem glas, molim te, spasi nas sreco, ne krivi me, jer ti si mi sve... | |
|
| |
* MAJA * Администратор
| |
| |
*marija* Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Вто Мај 26, 2009 5:43 pm | |
| Nije zbogom teska rijec presutjeli smo je mi vec u malome stanu sa dusom na dlanu al' bez tebe Nije zbogom teska rijec ali ta rijec odaje da nije ti stalo vise ni malo do mene... | |
|
| |
mery94 Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Сре Мај 27, 2009 3:29 pm | |
| Nisi moj, odavno, nisi znam i gledam kako mi kroz prste klizis dan po dan nisi moj, al pored mene si i opet ona stara prica posle tebe, ti.... | |
|
| |
*marija* Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Пон Јун 01, 2009 12:47 am | |
| evo da napisem celu pesmu posto cela pesma sve govori a zna se i zasto . . . Rodjeni smo svi u isto vreme uvek bili kao jato ptica jos veceras, onda ko zna kada setno gledam draga lica zora je, zora je a nama se kuci ne ide Maturski rastanak ni u pesmi nije lak gde ces ti, gde cu ja ko to zna, ko to zna Devojke su vec odavno bose sminke im po licu razlivene a i momci nocas brisu suze sa par pica salivene zora je, zora je a nama se kuci ne ide Maturski rastanak ni u pesmi nije lak gde ces ti, gde cu ja ko to zna, ko to zna | |
|
| |
* MAJA * Администратор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Пон Јун 01, 2009 8:53 pm | |
| Svice dan, zlatnim suncem obasjan beli leptir na moj dlan slece i nosi poljubac u rosi okupan zlatnim prahom zacaran da udje tiho u tvoj san i nezno te budi kao kad te ljubi Ref. 2x Vodi me gde padaju zvezde spavajmo gde oblaci jezde rucajmo na pucini mora mazi me dok ne svane zora Ode noc, jos uvek imam istu moc da do tebe mogu doc' samo pruzim dlan od morske vode slan zlatnim prahom zacaran da udje tiho u tvoj san i nezno te budi kao kad te ljubi Ref. 2x Ti, tako cista i nevina lezis na mojim grudima na celom si svetu najlepsa o Boze koliko te volim ja Ref. 2x Ruckajmo gde padaju zvezde ruckajmo gde oblaci jezde ruckajmo na pucini mora ruckajmo dok ne svane zora | |
|
| |
mery94 Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Вто Јун 02, 2009 2:26 pm | |
| Da znas, da znas kako pogled me tvoj jos boli da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bi kraj mene
Da znas kol'ko suza sam isplakala da znas i da nisam se pokajala da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvijek bio bi tu
U mome sjecanju pocinje sve od ovog proljeca i ova tuga koju osjecam slomice srce na pola, za tren... | |
|
| |
* MAJA * Администратор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Саб Јун 06, 2009 5:04 pm | |
| ..sklanjam te oblake jer suza dosta je srce odustaje a jos cujem tvoje korake jer nisam ja nisi ni kriva ti sinoc kad reko je nama da krivi smo oboje... | |
|
| |
*marija* Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Саб Јун 06, 2009 5:48 pm | |
| ...jedne noci,jedne zime ko zna gde i ko zna kada moje ce te setiti ime nasih setnji,naseg grada moje ce te setiti ime nasih setnji,naseg grada ali ja cu bit daleko, ispod neke svoje kise tad ce drugo ime neko da ti znaci mnogo necu znati gde i s kime delis noci,delis zime necu znati ko te ljubi jedne noci,jedne zime... | |
|
| |
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Нед Јун 07, 2009 9:59 pm | |
| Bez tebe nema obala za more mojih suza i atnje nema izvora dusa da se napije.... Bez tebe jeseni ne prolaze i laste sa juga ne dolaze zivot kao kazna protice... Posle svega znam da u zivom sazvedzdju imas najjaci sjaj svaki dan sa tobom disem zemaljski raj... | |
|
| |
* MAJA * Администратор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Нед Јун 07, 2009 11:56 pm | |
| zar ti sto za ljubav ne znas zar ti koja duse nemas pred tobom i djavo pocrveni ko si ti da sudis sad o menii.... | |
|
| |
*marija* Модератор
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? Пон Јун 15, 2009 4:56 am | |
| ...i kad jednom opet ti zatrebam ja tebi bicu tu,samo reci da znam, ljubav osecam i nije nestala jos zelim te kao nekada... | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? | |
| |
|
| |
| Da je danasnji dan pesma...bio bi......???? | |
|